Award Winning G Space Hair Salon

Ming-Hong Tsai and Zhi-Yin Liao Designs The G Space Hair Salon

Ming-Hong Tsai and Zhi-Yin Liao, the thinktank behind the highlighted work Hair Salon:G Space by Ming-Hong Tsai and Zhi-Yin Liao explicates, In traditional designs the rinse area often been putted in the back of the salon so that the pipes are easier to be arranged. In this project designer reckons that to put the rinse area in the center of the salon could make level and strength by using different plane configuration after discussion. In this case, the space will show different allocated area by the design.In addition to this project is a 8 meters site, by using divided districts and putting cubes to make this space more multilevel and functional pleasure..

Award Winning G Space Hair Salon Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=57796

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Homeware Design homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2018 Homeware Design - homewaredesign.com - All Articles